Nálunk Ön az első

Igyekszünk az Ön igényeihez rugalmasan alkalmazkodni és tapasztalataink alapján hasznos tanácsokkal segíteni, hogy álmai háza minden szempontból a lehető legmegfelelőbb legyen. A precíz munkavégzés mellett elengedhetetlen az ügyféllel történő kommunikáció, ezért már a beszerzés pillanatától kezdve rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önt a munkálatok folyamatáról.

ÚJÍTSA FEL LAKÁSÁT
A NAGY SZAKI CSAPATÁVAL

Lakásfelújítás, építkezés a Nagy Szakival

A jó szakember is lehet még jobb, ha csapatban dolgozik, ezért is kerestem magam mellé tapasztalt szakembereket, hogy együtt a lehető legprofibb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek ha lakásfelújítást vagy építkezést tervezne . Csapatomban szakképzett kőműves (jómagam), villanyszerelő, festő és épületasztalos biztosítja a legmagasabb színvonalú kivitelezést.

Saját élményeimből tanulva, fontosnak tartom, hogy a megbízó tudjon az egyes munkafolyamatok állapotáról. Csapatunk rendszeresen és részletesen tájékoztatni fogja Önt a felújítás körülményeiről, a kérdéses helyzeteket mindig egyeztetjük, tapasztalataink alapján pedig tanácsokkal segítjük Önt a döntéshozatalban.

A Nagy Szaki csapatánál alapvető szempont a költséghatékonyság. Anyagbeszerzéseink során igyekszünk a lehető legjobb áron beszerezni a lakásfelújításhoz szükséges jó minőségű anyagokat, amelyekről természetesen számlát is biztosítunk Önnek, igény esetén úgy, hogy az megfeleljen az Otthonfelújítási támogatás követelményeinek.

Szolgáltatásaink közé tartoznak:

Generálkivitelezés

Hagyományos és könnyűszerkezetes házak készítése az alapoktól a kulcsrakész állapotig

Festés, mázolás

Eltérő méretű falfelületek, plafonok festése, mázolása illetve tapétázása

Szaniterek beépítése

Fürdőkád, beépíthető wc, bidé, mosdó telepítése (vízszereléssel együtt)

Melegburkolás

Laminált-, vinyl-, és PVC padló lerakása

Hidegburkolás

Járólapok és csempék szakszerű lerakása bármely helyiségbe

Nyílászárók beépítése

Ajtók, ablakok cseréje, továbbá beépítése.

Villanyszerelési munkálatok

Lámpatestek, konnektorok cseréje, álmennyezet telepítése

Gipszkartonozás

Kisebb - nagyobb méretű gipszkarton takarófalak készítése

Bútorok összeszerelése

Beépíthető bútorok és elektromos berendezések beszerelése

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus"
Stephen Geist

ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!